YEMEK CATERING MENDİKA,mendika,lezzet,toplu yemek,yemek,catering, davet, düğün, organizasyon, kokteyl

         ANKET
Yemek ve ikram hizmetlerinizde firma seçimi yaparken hangi kriterlere önem veriyorsunuz ?


   » Tesis Bilgileri


Hijyen
                   


Mendika Yemek&Catering`de Uluslararası olarak kabul edilmiş, %100 gıda güvenliğini amaçlayan HACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Point ) sistemiyle üretim yapılmaktadır.

HACCP sistemi, besin güvenliğindeki tehlikelerin tanımlanması ve kontrolünün sağlanmasını amaçlayan bir sistemdir.

Bu sistem tüm yiyecek-içecek ürünlerinin güvenli üretimi ve devamlılığının sağlanması için temel koruyucu yapıyı biçimlendirir.

 

yemek06.jpg

 

 

 


MENDİKA YEMEK&CATERİNG`DE HACCP SİTEMİ   ÇERÇEVESİNDE VERİLEN EĞİTİM PROGRAMI

- Genel Hijyen Eğitimi

- Depolama Koşulları

- Ürün İşleme Kuralları

- Numune Alım Kuralları

                                                - Haşere- Kemirgen Kontrolü

                                                - Temizlik ve Dezenfeksiyon İşlemleri

                                                - Ekipman Bakımı

                                                - Servis Teknikleri

 


 


      HABERLER
  
İş Başvurusu
TIKLAYINIZ

         EPOSTA GRUBU
Mendika ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için eposta grubumuza üye olabilirsiniz.
Ad-Soyad
Eposta


Yenimallle 100. yıl bulvarı prestij iş merkezi c-blok 55, D:4, 06370 Yenimahalle/Ankara
Tel: (0312) 385 00 29 Faks: (0312) 385 00 29
mendika@mendika.com.tr